Persondatapolitik

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.emmaline-grej.dk, accepterer du, at Emmaline-grej behandler dine oplysninger i henhold til denne datapolitik.

Emmaline-grej respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte www.emmaline-grej.dk.

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, fysiske adresse, emailadresse og/eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå www.emmaline-grej.dk uden at fortælle os, hvem du er eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Emmaline-grej har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig, og levere nyheder og andre tjenester til dig.

 

Emmaline-grej indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Giver oplysninger i forbindelse med at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks ved oprettelse af profil.
  • Vælger at tilmelde dig Emmaline-grej nyhedsmail, og dermed accepterer at vi må sende dig markedsføringsmateriale via e-mail med informationer om åbningstider, nyheder og gode tilbud.
  • Foretager betaling af køb (dog ej kortoplysninger);
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Emmaline-grej indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger. Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Emmaline-grejs hjemmesider via Google Analytics.

Emmaline-grej indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Emmaline-grej benytter DIBS Payment Services til håndtering af onlinekøb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.emmaline-grej.dk videregives kun til

  • virksomhedens interne afdelinger;
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt; og
  • forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

Emmaline-grej videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Emmaline-grej.

For at kunne videreudvikle og forbedre Emmaline-grejs hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Emmaline-grej anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationer til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.emmaline-grej.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra ovenstående tilfælde, videregiver Emmaline-grej ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.emmaline-grej.dk.

 

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på emmaline-grejs vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

 

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Emmaline-grej, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive os på adressen jensenfam@hotmail.com eller ringe til os på tlf. 29 44 95 70 .

 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Emmaline-grej forpligter sig løbende til at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os.